Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    Російські окупанти облаштували свою базу у храмі Моспатріархату у Катюжанці на Київщині.

    Російські окупанти облаштували свою базу у храмі Московського Патріархату у Катюжанці на Київщині. Сюди їх покликав московський піп Олександр Бонар.
    Російські пропагандисти з «Раша Тудей» оприлюднили відео на якому видно, що московські окупанти облаштували свою базу у храмі Архістратига Божого Михаїла Московського Патріархату у селі Катюжанка Вишгородського району на Київщині.

    Про це пише Андрій Ковальов на своїй сторінці в соцмережах.

    “Храм Московського Патріархату у Катюжанці дуже відомий, адже там служить «священиком» громадянин Олександр Володимирович Бонар, 1949 року народження, уродженець Чернівців. Цей «отець» Олександр був відомим тим, що ніби-то лікував паломників у Катюжанці від алкоголізму і наркоманії. На Київщині у зв’язку з цим поширений вислів, якщо людина стає алкоголіком і заходить у запої кажуть: «Його треба у Катюжанку везти»

    Місцеві мешканці повідомляють, що громадянин Олександр Бонар, більш відомий, як «отець Олександр» з Катюжанки виявився колаборантом, він зустрічав російські окупаційні війська і допомагав їхньому просуванню, а також запропонував російським терористам свій храм і приміщення своєї парафії для розміщення окупантів і облаштування їхнього складу.

    Тут у Катюжанці об‘явився колишній народний депутат України від «Партії Регіонів», проросійський терорист, обвинувачений в Україні у держаній зраді громадянин Олег Царьов.

    На відео чітко видно, що на території храму у Катюжанці стоять російські військові КАМАЗи з білими літерами «v”, що є ознакою російської військової техніки. На териорії храму ходять озброєні російські військові. Також на відео легко впізнати парафіяльні приміщення, а також білу стару хату під солом’яним дахом, яка стоїть на території храму у Катюжанці.

    Це свідчення того, що Московський Патріарахат #церкваокупанта допомагає московським ординцям на окупованих територіях.

    Однозначно, що Катюжанка буде звільнена від російських окупантів, а громадянин Олександр Бонар і його посіпаки не заховаються за своїм церковним саном, а будуть відповідати за колабораціонізм! Ми переможемо!” – нписав Ковальов.

    Найсвіжіше

    Популярне