Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    Дружні стосунки незалежно від релігійних переконань: Предстоятель ПЦУ зустрівся з послом Пакистану

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 19 жовтня зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні Ноелем Ізраелем Хохаром і обговорив з ним розвиток дружніх взаємовідносин між Києвом та Ісламабадом й використання усіх наявних платформ задля розбудови взаємопорозуміння.

    «Ми покликані жити в мирі й допомагати один одному незалежно від власних релігійних переконань», – зазначив митрополит Епіфаній, якого цитує сайт ПЦУ.

    Також Митрополит Епіфаній розповів пану Послу про активну діяльність Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій.

    Зі свого боку, Ноель Ізраель Хохар поінформував предстоятеля ПЦУ про християнську громаду Пакистану, яка налічує понад 4 млн осіб.

    Окрім того, сторони торкнулися питання триваючої російської агресії проти України та тимчасової окупації Криму й частини Донбасу.

    Нагадаємо, Предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній звернувся до вірян з нагоди відзначення нового державного свята – Дня відповідальності людини.

    Exit mobile version