Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    РПЦвУ, прийнявши естафету від ОПЗЖ, стала формувати фронт проти іноземних вакцин для України

    Філія РПЦ в Україні не змінює своїй традиції вносити хаотизацію в соціально-громадську обстановку в країні.

    Така собі організація як РПЦвУ, що є філією РПЦ, але називає себе досі чомусь “УПЦ”, абсолютно несподівано виступила проти вакцинації! Ну, як абсолютно несподівано … Виступила саме тоді, коли кампанія Віктора Медведчука з лобіювання російської вакцини “Спутнік V” остаточно здулася, особливо після блокування його телеканалів NewsOne, ZiK і 112.

    Тобто, коли проєкт “Спутнік V” для України” зазнав краху, а медіаімперія Медведчука, як головний ретранслятор кремлівської пропаганди накрилася мідним тазом, в хід пішов спецназ в рясах, за принципом “відмовилися від російської “чудо” вакцини – так не отримаєте жодної!” Схоже, що саме так і, зауважу, на відміну від адептів секти ОПЗЖ, у РПЦвУ на даному терені куди більш значний і дисциплінований людський ресурс.

    Упевнений, незабаром на нас чекатимуть різного роду протестні акції та провокації від прихожан РПЦвУ, а так само масштабна інформаційна кампанія вже від ресурсів даної релігійної структури, спрямована на перешкоджання поставок до України іноземних вакцин.

    Але, що найогидніше у всій цій історії, так це те, що саме храми РПЦвУ стали основними епіцентрами поширення коронавірусу в Україні.

    Саме священнослужителі РПЦвУ закликали в карантин приходити на служби у храми, запевняючи, що інфекція не поширюється в “будинку божому”!

    Саме священнослужителі РПЦвУ хворіли на коронавірус так само часто як медики (які боролися з інфекцією), але будучи при цьому одними з основних розповсюджувачів хвороби.

    Саме священнослужителі РПЦвУ перетворили Києво-Печерську та Почаївську лаври в справжні коронавірусні клоаки і самі ж ставали жертвами цієї інфекції … Що, “будинок божий» не вберіг?

    А коли ж у них діагностували COVID-19, то мчали в лікарні лікуватися за бюджетні кошти, з пільг, призначеним для простих українців, та ще й в корпусах не призначених для цих цілей.

    Я протягом усього 2020 року неодноразово говорив, що дії РПЦвУ в умовах пандемії необхідно розцінювати як терористичну діяльність. І як показує 2021-й рік, на даному терені вони абсолютно не змінили свою тактику деструктивного впливу, як на прихожан, так і в цілому, на весь соціально-громадський кластер країни і більш того, її стабільність і благополуччя, надаючи всебічну підтримку російським агентам впливу в реалізації гібридних проектів проти України.

    Олександр Коваленко, експерт

    Exit mobile version