Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    До останнього не вірив в Covid-19: У Дніпрі від коронавіруса вилікували митрополита РПЦвУ

    Митрополит РПЦвУ в Дніпрі Іриней вже провів службу у храмі та закликав вірян дотримуватись правил карантину.
    Про це повідомило видання “34”.
    Він до останнього не вірив у коронавірус, аж поки не захворів сам. Два тижні тому Владику Іринея госпіталізували у лікарню ім. Мечникова у надважкому стані. Тест підтвердив коронавірус. Медики кажуть, зважаючи на вік пацієнта, потрібна була серйозна терапія. Краще йому стало лише за 10 днів. Повторний аналіз підтвердив одужання.
    “Слава богу, шо є гідні лікарі, які надають таку допомогу. Я випробував на собі. Я лікувався, я, розумів, що не можна йти та заражати інших. Це страшно. Не дай Бог. Я терпів, молився”, – каже митрополит Іриней.
    “Йому вчасно надали допомогу. Він отримав антибіотики, все необхідне. Все лікування. Це йому допомогло. І буквально через 10 днів він почав одужувати. У всіх похилих людей проходить хвороба дуже важко, тому ми закликаємо всіх обов’язково носити маску. Захищати себе”, – наголошує генеральний директор лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.
    Нагадаємо, Духовний Фронт України попереджав у квітні, що заклики порушувати карантин – справжня диверсія від РПЦ-ФСБ, задача якої максимально розповсюдити коронавірус по території України, щоб максимально послабити нашу країну морально та економічно.

    Exit mobile version