П’ятниця, 20 Вересня, 2024
Бiльше

    Кожен 8 заражений коронавірусом у Києві – це священник московського патріархату

    Ось вже тиждень як РПЦвУ пробує оскаржити твердження що вони найбільший поширювач коронавірусу в Україні. Дійшло навіть до судових позовів. Проте, цифри офіційної статистики, які підтверджені самим Московським патріархатом, свідчать не в сторону служителів Московського Патріархату. Спробуємо розібратися у цьому питанні – редакція Духовного Фронту здійснила підрахунки:
    Загалом у Києві заразилися коронавірусом близько 1188 людей: кожен 8 із них – це священнослужитель московського патріархату. Загалом у столиці померло 22 осіб із них троє були монахами Києво-Печерської лаври, а це кожен сьомий.
    13 квітня мер Києва повідомив, що в Києво-Печерській лаврі близько 93 хворих на коронавірус.
    24 квітня Кличко повідомив, що серед захворілих на COVID-19 виявили дев’ять священнослужителів Московського патріархату: п’ять з них – у Києво-Печерській Лаврі, троє – з Покровського Голосіївського монастиря, одна хвора — з жіночого монастиря Святого Пантелеймона.
    26 квітня єпископ РПЦвУ Климет Вечеря заявив виданню РБК, що у Києво Печерській лаврі заражені всі священнослужителі, а це близько 200 осіб.
    Далі проста математика: взявши загальне число заражених у Києві і поділити на число заражених священників московського патріархату, підсумувавши вище наведені дані.
    Отже виходить 1188 : 150 = 7,92. Таким чином, за самими скромними підрахунками, кожен 8 заражений у Києві є кліриком Московського патріархату.
    Незрозуміло стає чому владика Антоній (РПЦвУ) обурюються що РПЦвУ називають вогнищем коронавірусу, якщо у столиці кожен 8 заражений коронавірусом це священнослужитель московського патріархату.
    Нагадаємо у Києві закриті на карантин такі монастирі московського патріархату: Києво-Печерська Лавра, Іонинський монастир, Покровський Голосіївський монастир.

    Найсвіжіше

    Популярне