Середа, 26 Червня, 2024
Бiльше

    Капелан ПЦУ допоміг виготовити 110 літрів антисептика

    Капелани продовжують допомагати тим, хто зараз на передовій. Військовий священик ПЦУ Андрій Дуда допоміг волонтерам виготовити антисептик.
    Про це повідомляє прсслужба СУВД.
    Загалом вдалось виготовити 110 літрів антисептика.
    «Любов це не ідея, любов – це досвід і взаємовідносини. Тільки солідарність створює суспільство. В ці тривожні дні пам’ятаймо, що виживає лише згуртована свідома спільнота, яка черпає життєдайні сили у вічних заповідях Всевишнього», – каже військовий священик Андрій Дуда.
    Раніше Духовний Фронт України повідомляв, як у Маріуполі священик ПЦУ організував щоденну роздачу їжі й капелана, який з 2012 року щочетверга роздає їжу та одяг безпритульним та бідним людям. Такою ж діяльністю займається священик на Київщині.
    У той самий час на Дніпропетровщині капелан-монах спільно із волонтерами розвозить їжу та допомагає літнім людям пережити карантин. На Львівщині капелани спільно із волонтерами виготовили антисептик. У Києві капелан ПЦУ разом із парафіянами зібрали допомогу сім’ям ветеранів та потребуючим.
    Нагадаємо, на Нікопольщині єромонах ПЦУ власноруч шиє маски і роздає їх вірянам. Також монахи і волонтери ПЦУ почали довозити медиків до лікарень у Луцьку та Києві.

    Найсвіжіше

    Популярне