Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    Автоматичні розсилки картинок на свята – тріумф вульгарності та порожнечі

    Для ілюстрації тріумфу вульгарності прекрасно підійде передсвятковий період з конвеєром гіфок і картинок, зі словами, написаними незрозуміло ким і незрозуміло для кого, але абсолютно точно не для адресата. Це сумне явище живуче та з’являється циклічно, не зважаючи на пояснення і прямі прохання, опошлюючи ідею привітання та й взагалі спілкування між людьми.

    Таку думку висловив блогер та викладач Володимир Мельник.

    «Маршем йдуть більчата й зайчата, свинки і напомаджені янголята – різнокольорові і миготливі, з примітивними віршатами і без них – вискакують і переливаються калейдоскопом у всіх можливих месенджерах і соціальних мережах. Мені довелося бачити сотні чи навіть тисячі всіляких вітальних картинок. Серед них не було жодної, яка сподобалася б або хоча б не викликала аверсії. Жодної серед сотень і тисяч! Вся ця вульгарщина і несмак засмічує месенджери, знеособлює персональне спілкування, вбиває його, не викликаючи нічого крім роздратування і смутку. Це завжди жест неповаги до адресату, декларація того, що людині нічого сказати й навіть лінь власноруч написати просте слово «вітаю», але написати це від себе. Ніби зізнання: «нічого крім спаму ти з моєї точки зору не заслуговуєш»», – пише автор.

    Незрозуміло що хоче почути у відповідь людина яка шле всім безкінечні скопійовані картинки. Такої ж білки у відповідь?

    «Будь ласка, не вбивайте спілкування! Чи не псує його! Не принижуйте себе і ваших адресатів. Якщо ви хочете написати щось персональне комусь – напишіть цій людині ви самі, своїми пальцями зі своїми думками, нехай навіть просте слово «вітаю» або «хай у тебе все буде добре». Або ж не пишіть нічого. Повірте, це значно краще, нім множити порожнечу навколо себе», – підсумовує автор.

    Результат пошуку зображень за запитом "Автоматичні розсилки картинок на свята"

    Найсвіжіше

    Популярне