Понеділок, 21 Жовтня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній обговорив з острозькими студентами майбутнє України

    Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Епіфаній відвідав Національний університет “Острозька академія” з нагоди 30-річчя відновлення навчального закладу.

    За повідомленням пресслужби ПЦУ,20 жовтня митрополит Епіфаній провів зустріч з керівництвом університету та студентами. У заході також взяли участь митрополит Рівненський і Острозький Іларіон та протоієрей Василь Жуковський, настоятель академічного храму.

    Під час спілкування обговорювалися актуальні виклики сьогодення, питання національної єдності та роль молоді у розвитку незалежної України. Митрополит Епіфаній відповів на численні запитання від викладацького складу та студентів академії.

    На завершення зустрічі ректор університету, професор Ігор Пасічник подякував Предстоятелю ПЦУ за важливий діалог з молоддю та вручив йому медаль князя Василя-Костянтина Острозького.

    Візит Митрополита Епіфанія став важливою частиною святкування 30-річного ювілею відновлення освітнього процесу в Острозькій академії – одному з найстаріших навчальних закладів України.

    Найсвіжіше

    Популярне