Неділя, 20 Жовтня, 2024
Бiльше

    Українське православне духовенство зміцнює духовний провід серед сучасних викликів під час щорічної конференції духовенства УПЦ США

    Щорічна конференція духовенства Української Православної Церкви США стала духовно піднесеним і освітнім зібранням у духовному центрі Церкви в Саут Баунд Брук, Нью-Джерсі.

    14 жовтня 2024 року 78 священників та дияконів з усієї країни зібралися під керівництвом митрополита Антонія та архієпископа Даниїла, передає пресслужба УПЦ США.

    Цьогорічна конференція розпочалася у свято Покрови Пресвятої Богородиці глибоко зворушливою молитвою, яку очолив Архієпископ Даниїл перед іконою Божої Матері «Вихователька дітей». Духовенство зібралося в молитві, просячи заступництва Пресвятої Богородиці за молодь Церкви та її батьків.

    Митрополит Антоній розпочав конференцію духовенства закликом до всіх присутніх братів постійно досліджувати шлях свого індивідуального священичого служіння, щоб розпізнати, чи не збочують вони з вузької дороги, якою є їхнє покликання.

    Конференція також включала презентації щодо психічного здоров’я з точки зору православного священника. Також обговорювалась тема проблеми алкоголізму та інших залежностей.

    Ця щорічна конференція духовенства була потужним нагадуванням про те, що Українська Православна Церква США залишається єдиною у вірі, міцно стоячи у своїй місії служіння вірним як в Америці, так і в Україні, навіть попри випробування та страждання нашого часу.

    Нагадаємо, духовенство УПЦ США відвідало знакові православні храми Нью-Йорка.

    Найсвіжіше

    Популярне