Субота, 19 Жовтня, 2024
Бiльше

    Архиєпископ Америки відвідав «Вечір з Марією Каллас»

    Архієпископ Елпідофор Америки відвідав захід під назвою «Вечір із Марією Каллас», виступ на підтримку Фонду Вселенського Патріарха Варфоломія від всесвітньо відомої оперної компанії Teatro Grattacielo.

    Ця подія ознаменувала відкриття щорічного Архонтського вікенду, який триває з 17 по 20 жовтня 2024 року, коли архонти Вселенського Патріархату збираються в Нью-Йорку, щоб зосередитись на питаннях релігійної свободи для Матері-Церкви Константинополя, передає orthodoxtimes.com

    Елегантний прийом супроводжувався виступом, натхненним Марією Каллас (Марія Анна Сесілія Софія Каллогеропулос), яка була грецько-американською сопрано та однією з найвідоміших і найзначніших оперних співачок двадцятого століття. Її неймовірні музичні та драматичні здібності принесли їй славу під ім’ям La Divina («Божественна»).

    У своєму виступі на заході архієпископ наголосив на важливості таких подій для «створення спільноти однодумців, відданих майбутньому нашої Матері-Церкви», подякувавши архонтам за надання «відповідальної та підзвітної методології забезпечення Церкви Константинополя необхідними інструментами для підтримки канонічного та духовного порядку вселенської Церкви».

    Нагадаємо, Вселенський патріарх благословив благодійну програму Церкви в Австралії.

    Найсвіжіше

    Популярне