Субота, 5 Жовтня, 2024
Бiльше

    Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ поповнилася новим священником

    У день свята Покрова Пресвятої Богородиці, 1 жовтня 2024 року, за Божественною літургією у храмі Покрови Пресвятої Богородиці міста Вашківці Вашківецького благочиння Преосвященний єпископ Чернівецький і Буковинський Феогност рукоположив клірика храму святого великомученика Димитрія Солунського села Кальнівці – диякона Віктора Третяка в сан пресвітера.

    Про це пише пресслужба Чернівецько-Буковинської єпархії  ПЦУ.

    З цієї нагоди щиро вітаємо отця Віктора з прийняттям другого ступеня священства і бажаємо йому Божого благословення у нелегких трудах на Ниві Христовій, заступництва Пресвятої Богородиці та щоденної духовної радості.

    «Hе занедбуй дарування, що перебуває в тобi i дане тобi за пророцтвом з покладанням рук священства. Про це турбуйся, в цьому перебувай, щоб успiх твiй для всiх був очевидний. Пильнуй себе самого та навчання; займайся цим постiйно: бо, так роблячи, i себе спасеш i тих, що слухають тебе» (1 Тим. 4: 14-16). Будьте світлом для світу! иро і з молитвою, повнота Чернівецько-Буковинської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України). Ἄξιος, ἄξιος, ἄξιος!”- йдеться в повідомленні.

    Найсвіжіше

    Популярне