П’ятниця, 4 Жовтня, 2024
Бiльше

    Відбулась презентація книги про мучеників Ретимнонських

    В контексті ювілейних урочистостей з нагоди завершення 200-річчя з дня мученицької смерті чотирьох новомучеників у Ретимно, Мануїла, Ангела, Георгія і Миколая, в середу вдень, 2 жовтня в переповненому залі Святої Церкви Чотирьох Святих мучеників Ретимнських, відбулася презентація нової роботи професора і богослова Костіса Пападакіса, під назвою: «Святі Чотири Мученики Ретімно – Життя та біографія – Огляд помилок», яка була видана Священною Митрополією Ретимно і Авлопотама за підтримки та сприяння згідно з відповідним Синодальним рішенням Священного Синоду Церкви Криту.

    Про це пише сайт Світло Фанара.

    На початку заходу, хор традиційної музики «PAVLOS VLASTOS» під керівництвом музикознавця Пана Антоніу Мікелудакіс, богослова, професора візантійської музики, виконав гімни Чотирьом Святим Мученикам, який нещодавно вийшов і є також ювілейним виданням Священної Митрополії Ретімно і Авлопотама.

    Книгу презентував професор Маноліс Дундулакіс. Автор підкреслив важливість виправлення неточностей у біографії святих і подякував Митрополії за підтримку.

    Митрополит Продромос завершив захід словами вдячності автору та всім присутнім.

    Найсвіжіше

    Популярне