Вівторок, 1 Жовтня, 2024
Бiльше

    УПЦ США продовжує допомагати постраждалим українцям

    УПЦ США продовжує надавати гуманітарну допомогу постраждалим від війни в Україні. Під керівництвом митрополита Антонія та архієпископа Даниїла, церква активно працює над забезпеченням потреб людей у найбільш зруйнованих регіонах.

    Як повідомляє офіційний сайт УПЦ США, особливу роль у цих зусиллях відіграє настоятель Донецького деканату, протоієрей Костянтин Кузнєцов, разом зі своєю родиною. Вони працюють у співпраці з митрополитом Маріупольським і Донецьким Сергієм, доставляючи допомогу у міста і села, постраждалі від війни, як-от Костянтинівка, Покровськ, Мирноград та інші.

    Отець Костянтин, у своїй недавній заяві, наголосив на важливості не лише матеріальної допомоги, а й духовної підтримки, яку вони надають людям. Церква щодня стикається з історіями людських трагедій, намагаючись нести полегшення та підтримку.

    Архієпископ Даниїл також висловив вдячність усім, хто долучається до цієї місії, зокрема вірянам УПЦ США та партнерам із церкви Святого Йосифа в Нью-Джерсі. Він подякував отцю Костянтину:”Ваші руки — це руки Христа, ваша любов — це Його любов, і через вас Бог діє у світі“.

    Попри небезпеку та постійні повітряні тривоги, Церква не зупиняє своїх зусиль і закликає продовжувати підтримувати ці важливі гуманітарні місії. Архієпископ Даниїл наголосив, що кожна молитва та фінансова допомога є вагомим внеском у підтримку українського народу у цей складний час.

    Нагадаємо, архієпископ УПЦ США Даниїл подякував за привітання з нагоди уродин. Також розпочалась 13-та Асамблея канонічних православних єпископів США.

    Найсвіжіше

    Популярне