Середа, 25 Вересня, 2024
Бiльше

    До ПЦУ долучилась парафія у столиці

    Предстоятель ПЦУ привітав парафію столичного храму на честь преподобного Миколи Святоші з нижнім приділом на честь святого мученика Іоана Воїна в родині ПЦУ.

    “Сьогодні звершив чин оновлення цього храму, який розташований у Деснянському районі Києва”, – написав митрополит Епіфаній.

    Архієрей разом з настоятелем храму, протоєреєм Олексієм Гончаренком, запрошеним духовенством, а також з військовослужбовцями та вірянами підніс молитовні прохання до Бога, аби Він захистив і благословив наш народ терпінням, силами та натхненням в нинішні важкі часи війни.

    “Це ще одна нагода подякувати Богові за Його допомогу в непростій боротьбі українців проти навали російських загарбників. Понад 30 років тому Господь благословив нам відновити нашу державність, незалежність та свободу і допомагає зберегти їх зараз. Нашому народу намагалися нав’язувати ідеологію «русского міра», але всі вже побачили її справжню суть та відчувають її страшні й криваві наслідки”, – написав митрополит.

    Він висловив радість від того, що відтепер іще в одному храмі нашої столиці буде линути молитва за Україну, за наших захисників і захисниць, які поклали життя за Україну, і за тих, хто зараз самовіддано продовжує боронити Батьківщину.

    Нагадаємо, до ПЦУ долучився монах із Києво-Печерської лаври.

    Найсвіжіше

    Популярне