Понеділок, 23 Вересня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Австралії взяв участь у відзначенні 40-річчя коледжу Святого Георгія в Аделаїді

    «Коли ми зберігаємо та передаємо спадщину наших предків, ми можемо бути впевнені у забезпеченні світлого майбутнього. Ця спадщина, вкорінена в грецьких цінностях і нашій православній вірі, з Ісусом Христом у центрі, забезпечує міцну основу для успіху наших студентів. Це дозволяє їм мріяти про велике, боротися з впевненістю та стійкістю, тому що їхня віра дає їм крила. Завдяки любові Христа та достатку життя, яке Він пропонує, вони пізнають Його повноту», – сказав архієпископ Австралії Макарій з Австралії під час свого теплого звернення, повідомляє orthodoxtimes.com 

    Слова єрарха були зроблені на святковому заході з нагоди 40-річчя заснування коледжу Святого Георгія в Аделаїді, який відбувся в суботу ввечері, 21 вересня. Промова архієпископа підкреслила життєво важливу роль греко-православної освіти у вихованні майбутніх поколінь.

    На заході були присутні кілька високопоставлених осіб, у тому числі єпископ Аделаїди Силуан, прем’єр-міністр Південної Австралії Пітер Малінуаскас та інші політичні діячі. Також були присутні ключові члени громади Святого Георгія, президент ради директорів коледжу, директор коледжу та голова батьківського комітету.

    На початку своєї промови архієпископ Макарій віддав данину пам’яті покійному єпископу Христианопольському Павлу, визнаючи, що Церква оплакує його втрату, водночас підтверджуючи надію, знайдену через віру у вічне життя. Ця віра, за його словами, стимулює постійну священну місію Церкви.

    Архієпископ Макарій також висловив свої щирі побажання коледжу Святого Георгія, який він назвав «перлиною» Аделаїди, продовжувати свій процвітаючий шлях ще багато десятиліть.

    Нагадаємо, раніше архієпископ Австралії взяв участь у конференції на честь молоді.

    Найсвіжіше

    Популярне