Неділя, 22 Вересня, 2024
Бiльше

    Український філософ та релігієзнавець отримав престижну військову відзнаку

    Юрій Чорноморець, відомий український філософ та релігієзнавець, був удостоєний високої військової нагороди – Хреста Да Вінчі. Відзнаку було вручено за його значний внесок у розвиток та підтримку української національної ідеї під час війни.

    Про це Чорноморець написав у себе на ФБ.

    Нагородження відбулося за участі представників Першого окремого штурмового батальйону імені Дмитра Коцюбайла. Особливо зворушливим моментом стало те, що нагороду вручила Олександра Коцюбайло, сестра легендарного “Да Вінчі”.

    У своєму повідомленні на Facebook Чорноморець висловив глибоку вдячність за визнання: “Дякую всім, хто мене підтримує, насамперед #TeamYuri – це Ваша нагорода більше, ніж моя!!! Повірте, це найвища оцінка нашої діяльності!!!”.

    Філософ також підтвердив свою подальшу підтримку батальйону, зокрема його снайперського підрозділу. Він закликав громадськість долучитися до збору коштів на придбання снайперської гвинтівки Victrix Throne для бійців батальйону.

    “Просимо підтримки репостами і донатами!!! Приват 4731219647256100 https://send.monobank.ua/jar/7uwhtDGmiD моно 4441111400318691″, – написав він.

    Нагадаємо, Юрій Чорноморець говорив, що «Критикувати державу за готовність сприяти зусиллям УПЦ із розриву з Москвою – це все одно що критикувати наступ на Курщині».

    Найсвіжіше

    Популярне