Середа, 23 Жовтня, 2024
Бiльше

    Вандал зруйнував близько 70 пам’ятників на Іллінецькому кладовищі Вінницької області

    Вандал зруйнував близько 70 пам’ятників на Іллінецькому кладовищі Вінницької області.

    Пам’ятники були зруйновані на місцевому кладовищі, включно з могилами загиблих Воїнів, де були скинуті українські прапори, повідомляє видання 20 хвилин.

    Газета «Трудова слава», міста Іллінців повідомила«На місці злочину працює поліція. Рідні та близькі спочилих масово їдуть і йдуть на кладовище, аби дізнатися, у якому стані могили їх близьких. Ніхто не стримує сліз і шквалу проклять на адресу злочинців».

    Поліція Вінницької області прокоментувала даний інцидент. Зазначають, що повідомлення про наругу до поліції надійшло до них вранці 9 серпня від відвідувачів кладовища. На місці події працівники поліції провели комплекс оперативних заходів та встановили особу, причетну до злочину. 37-річного правопорушника розшукали та затримали в місцевому парку впродовж години.

    “Встановлено, що зловмисник пошкодив понад 70 місць поховань, як цивільних, так і військових. Він ламав надгробні плити, хрести, розбивав рамки з фото похованих, зривав прапора та флагштоки. Пояснити мотиви вчинку чоловік не зміг, він стверджує що не пам’ятає що сталось, оскільки був в стані сп’яніння, — кажуть у поліції. — Слідчими буде призначено ряд експертиз, у тому числі судово-психіатричну, яка має визначити його осудність”.

    Найсвіжіше

    Популярне