Неділя, 8 Вересня, 2024
Бiльше

    Архієпископи Америки та Кіпру вшанували 50-ту річницю трагічних подій на Кіпрі

    Архієпископ Американський Елпідофор здійснив візит на Кіпр з нагоди 50-ї річниці турецького вторгнення на острів. У рамках цього візиту відбулася значуща зустріч з архієпископом Кіпрським Георгіосом.

    Про це повідомляє Orthodox Times.

    Зустріч єрархів пройшла в атмосфері теплоти та взаємоповаги. Архієпископ Елпідофор висловив свою вдячність за гостинність та підкреслив важливість підтримки Церкви Кіпру в цей складний історичний період.

    “Для мене велика честь знати вас давно і вручити вам енгольпію як запізнілий подарунок на вашу інтронізацію”, – зазначив архієпископ Елпідофор у своєму повідомленні в соціальних мережах. Він також побажав архієпископу Георгіосу успіхів у його служінні.

    Обмін подарунками та щирими побажаннями між архієпископами символізує міцну солідарність між Американською архієпархією та Церквою Кіпру. Цей візит підкреслює важливість міжнародної церковної підтримки Кіпру, особливо у світлі трагічних подій минулого.

    Візит архієпископа Елпідофора є частиною низки заходів, присвячених вшануванню пам’яті жертв турецького вторгнення та демонстрації єдності православного світу з народом Кіпру.

    Найсвіжіше

    Популярне