Неділя, 8 Вересня, 2024
Бiльше

    Архиєпархія Австралії готується до візиту Вселенського Патріарха Варфоломія

    22 липня 2024 року в Сіднеї відбулося засідання Архиєпархіальної Ради Священної Архиєпархії Австралії під головуванням архієпископа Макаріоса. Головною темою зустрічі стала підготовка до Апостольського візиту Вселенського Патріарха Варфоломія до Австралії, запланованого на 4-19 жовтня.

    Рада висловила вдячність Вселенському Патріарху та Священному Синоду за рішення щодо підтримки Православної Церкви в Австралії, зокрема за заснування шести нових єпархій та утворення Священного Єпархіального Синоду.

    Архиєпархіальна Рада привітала новопризначених Хориєпископів та висловила їм найкращі побажання у служінні. Учасники також були присутні на оголошенні результатів виборів нових хориєпископів у церкві Святого Спиридона в Кінгсфорді.

    Рада одностайно висловила довіру Матері-Церкві, Вселенському Патріарху та Архиєпископу Австралії, наголосивши на важливості дотримання Священних Канонів у церковному управлінні.

    Насамкінець було висловлено вдячність Вселенському Патріархату за присвяту календаря на 2024 рік 100-річчю заснування Святої Архиєпархії Австралії.

    Найсвіжіше

    Популярне