Четвер, 5 Вересня, 2024
Бiльше

    ПЦУ на Буковині зміцнюється: рукоположено нового диякона

    20 липня 2024 року в селі Долишній Шепіт Чернівецької області відбулася важлива подія для Чернівецько-Буковинської єпархії Православної Церкви України. У день вшанування святого пророка Іллі, під час Божественної літургії у Свято-Іллінському храмі, єпископ Чернівецький і Буковинський Феогност здійснив рукоположення в сан диякона Назарія Ожги.

    Новопоставлений диякон Назарій Ожга є випускником Карпатського університету імені Августина Волошина та має ступінь магістра богослов’я. Це рукоположення стало для нього першим ступенем священства.

    Єпархія привітала диякона Назарія з цією важливою подією, побажавши йому Божого благословення у його служінні, заступництва Пресвятої Богородиці та духовної радості. У привітанні також було процитовано уривок з Першого послання до Тимофія, який закликає до старанності у служінні та постійного духовного зростання.

    Чернівецько-Буковинська єпархія ПЦУ висловила свою підтримку новому диякону та закликала його бути “світлом для світу” у його подальшому служінні.

    Найсвіжіше

    Популярне