П’ятниця, 6 Вересня, 2024
Бiльше

    Трамп розмірковує про спробу вбивства: «Бог був на моєму боці»

    Колишній президент Дональд Трамп заявив, що Бог на його боці, коли був замах на нього. Про це він сказав у промові, яка також містила обіцянку заборонити чоловікам брати участь у жіночих видах спорту.

    Трамп звернувся до натовпу делегатів і прихильників Республіканської партії на національному з’їзді Республіканської партії в Мілуокі, штат Вісконсін, у четвер, лише через п’ять днів після того, як пережив спробу вбивства на мітингу поблизу Батлера, штат Пенсільванія, передає Духовний Фронт України з посиланням на christianpost.com

    Промова Трампа, його перша велика промова після того, як він офіційно став кандидатом у президенти від Республіканської партії на початку цього тижня, прямо торкалася замаху на його життя. Коли він робив свої зауваження, Трамп мав пов’язку на правому вусі, яке зачепила куля.

    Трамп висловив вдячність за «вилив любові та підтримки», який він отримав після замаху. Він зазначив, що «куля вбивці пролетіла на відстані чверті дюйма від того, щоб забрати моє життя», і сказав, що «ви ніколи не почуєте цього від мене вдруге, тому що це насправді надто боляче розказувати».

    «Голосно грала музика, а кампанія пройшла дуже добре. Я вийшов на сцену, і натовп шалено аплодував. Всі були щасливі. Я почав говорити дуже сильно, потужно та радісно, ​​тому що я обговорював чудову роботу, яку моя адміністрація виконала щодо імміграції на південному кордоні».

    «..коли я почув гучний, свистячий звук і відчув, як щось дуже, дуже сильно вдарило мене по правому вуху». «Я сказав собі: «Вау, що це було?», — додав він. «Це може бути тільки куля, і я підніс мою праву руку до мого вуха, опустив її вниз, моя рука була в крові, просто кров усюди. Я відразу зрозумів, що це дуже серйозно, що ми піддалися нападу, і одним рухом впав на землю. Кулі продовжували летіти, а дуже відважні агенти секретної служби кинулися на сцену».

    Він описав, як агенти секретної служби «накинулися на мене, щоб я був захищений». За словами Трампа, «скрізь лилася кров, але певним чином я почувався в безпеці, тому що Бог був на моєму боці».

    Трамп заявив, що «мене не повинно бути тут сьогодні ввечері» і додавши: «Я стою перед вами на цій арені лише завдяки милості Всемогутнього Бога».

    Найсвіжіше

    Популярне