Неділя, 8 Вересня, 2024
Бiльше

    Євродепутатка з Румунії планує “вигнати дияволів” з Європарламенту за допомогою священника

    За повідомленням видання Politico, новообрана депутатка Європейського парламенту Діана Шошоаке з Румунії висловила намір привести священника до парламенту для “вигнання дияволів”.

    Про це передає eurointegration.com.ua 

    Шошоаке, лідерка партії “S.O.S. Румунія”, відома своїми антиукраїнськими та ультраправими поглядами, розпочала свій перший термін на посаді євродепутата з незвичайних заяв та дій.

    “У Європарламенті, як і в румунському парламенті, є дияволи. Я приведу священника для освячення кабінетів та інших приміщень. Це моє право на вираження релігійної віри”, – заявила Шошоаке журналістам.

    За словами депутатки, вона вже принесла до парламенту миро, ладан та ікону святої Параскеви, що нібито “одразу змінило ставлення всіх”.

    Шошоаке також розповіла про зустріч з головою Європарламенту Робертою Мецолою, стверджуючи, що та “зблідла” при її появі.

    Раніше Шошоаке привернула увагу своїми діями під час голосування за голову Європарламенту, перекресливши імена кандидатів та написавши на бюлетені гасла проти України, ЛГБТ та “диктатури ЄС”.

    Ці заяви та дії Шошоаке викликають занепокоєння щодо її майбутньої роботи в Європарламенті та потенційного впливу на європейську політику.

    Найсвіжіше

    Популярне