П’ятниця, 28 Червня, 2024
Бiльше

    У Рівному завершився православний дитячо-юнацький табір “Духовна перлина – 2024”

    З 4 по 14 червня у Рівному проходила таборова зміна православного дитячо-юнацького табору “Духовна перлина – 2024”, організована з благословення митрополита Рівненського і Острозького Іларіона.

    Програма табору включала щоденні молитви, біблійні заняття за курсом “Найвеличніша подорож”, різноманітні творчі активності, ігри, квести та екскурсії. Особливу увагу було приділено паломницьким мандрівкам, під час яких діти відвідали кілька визначних храмів Рівненщини та здійснили подорож до Луцька і Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря.

    Учасники табору також мали можливість ближче познайомитися з рідним містом, відвідавши майстер-класи, театр, зоопарк та місцеві підприємства. Традиційно було проведено спільний захід “Олімпійське літо” з обласним центром фізичного здоров’я “Спорт для всіх”.

    За словами Мирослави Хоміцької, голови єпархіального відділу функціонування парафіяльних недільних шкіл, табір став чудовим початком літа для дітей, наповнивши їх духовно та пізнавально, збагативши позитивними враженнями та навичками співпраці.

    Організатори відзначають, що “Духовна перлина” допомогла дітям отримати комунікативний досвід, емоційну підтримку та набути навичок взаємодопомоги.

    Найсвіжіше

    Популярне