Субота, 28 Вересня, 2024
Бiльше

    Муфтій Гайнутдін побажав Путіну допомоги Аллаха для досягнення перемог

    Голова Духовного управління мусульман Росії муфтій Равіль Гайнутдін під час урочистої проповіді з нагоди свята Курбан-байрам у Соборній мечеті Москви побажав диктатору  Путіну допомоги Аллаха.

    Про це повідомляє телеграм-канал Християни проти війни. 

    “Від імені всіх мусульман бажаємо нашому президенту допомоги Аллаха для досягнення перемог. Мусульмани Росії завжди підтримували і підтримують свого президента. Ми вдячні президенту за привітання з нагоди Курбан-байрам. Бажаємо Володимиру Путіну здоров’я та успіхів”, – заявив муфтій.

    Таким чином, очільник мусульманської общини Росії висловив підтримку діям Путіна та побажав йому перемог в контексті кривавої війни, яку розв’язала РФ проти України. Попри тисячі загиблих мирних українців від обстрілів російської армії, духовні “лідери” Росії благословляють Путіна на продовження агресії, прикриваючись релігійними мотивами.

    Ці слова муфтія Гайнутдіна різко контрастують з позицією духовних лідерів України різних віросповідань, які засуджують російську агресію та єдині у підтримці Збройних Сил України в боротьбі за звільнення територій від окупантів.

    Найсвіжіше

    Популярне