Вівторок, 18 Червня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Даниїл освятив пересувну пожежну машину для потреб України

    Погожого ранку в Лос-Аламосі, штат Нью-Мексико єрарх Вселенського патріархату, архієпископ УПЦ США Даниїл освятив пересувну пожежну машину – символ надії та допомоги, призначену для України.

    Коли архієпископ Даниїл підходив до храму, його зустріли щирою гостинністю, яка є характерною рисою українсько-американської культури. Діти та члени парафіяльної управи подарували йому квіти, хліб та сіль, інформує пресслужба УПЦ США.

    Невдовзі ця пожежна машина об’єднає зусилля українських пожежників у їхній відважній роботі з порятунку життів серед війни, що триває. Цей акт благословення був щемливим нагадуванням про взаємозв’язок православних вірних та їх спільну відданість миру, справедливості та гуманітарній допомозі.

    Духовна мандрівка дня розпочалася глибокою та священною літургійною молитвою.

    Під час Божественної Літургії були висвячені два нові чтеці, а отцю Феофану вручили нагороду з нагоди 10 років служіння. У проповіді архієпископ наголосив на очікуванні Святого Духа після Вознесіння Христового. Більше 30 парафіян прийняли Святе Причастя.

    День завершився святковим обідом на честь архієпископа Даниїла та отця Феофана Маккі. Вечеря була часом спілкування, роздумів і радості, що дозволило громаді зібратися разом у вдячності за отримані благословення та духовне керівництво, надане їхніми лідерами.

    Нагадаємо, УПЦ США опублікувала молитву за дітей України, викрадених загарбниками рф.

    Найсвіжіше

    Популярне