П’ятниця, 14 Червня, 2024
Бiльше

    До Вселенського патріарха завітали випускники Великої Школи Нації

    У четвер, 13 червня, Вселенський патріарх Варфоломій прийняв випускників Патріаршої Вищої Школи Нації в Залі прийомів Вселенського патріархату, щоб благословити їх і вручити традиційні золоті хрестики.

    Під час зустрічі, подякувавши Вселенському патріарху за прийом, директор авн Д. Зотос представив вісім випускників школи та зробив короткий звіт про діяльність у нещодавно завершеному навчальному році, повідомляє orthodoxtimes.com

    Після привітань і найкращих побажань кожному випускнику Вселенський патріарх поцікавився їхніми планами, наголосивши на надзвичайну важливість продовження їхнього навчання та життя в Константинополі для місцевої грецької громади.

    Насамкінець, відзначаючи історичне значення та внесок Великої Школи Нації в грецьку спільноту, Вселенський патріарх з батьківським благословенням і добрими побажаннями вручив випускникам їхні хрести.

    «Як сім’я патріаршої Великої Школи Нації, ми ще раз висловлюємо свою вдячність за любов і інтерес, які шановний лідер Православної Церкви виявив до наших студентів», — йдеться у відповідному пресрелізі школи.

    Нагадаємо, патріарх Варфоломій розповів, що неможливо уявити життя в Константинополі без Вселенського патріархату.

    Найсвіжіше

    Популярне