П’ятниця, 21 Червня, 2024
Бiльше

    Єпископ Феогност відвідав пацієнтів Чернівецького обласного госпіталю ветеранів війни

    11 червня 2024 року керуючий Чернівецько-Буковинською єпархією Православної Церкви України єпископ Феогност у супроводі протоієрея Василя Угрина відвідав Чернівецький обласний військовий госпіталь, де наразі проходять лікування поранені захисники України.

    Про це повідомляє Чернівецько – Буковинська єпархія ПЦУ.

    Під час візиту архіпастир провідав бійців, поспілкувався з ними, подякував за героїзм і жертовність у захисті рідної землі та побажав їм скорішого одужання. Єпископ Феогност закликав на воїнів Боже благословення.

    Крім того, владика зустрівся з керівництвом медичного закладу, ознайомився з роботою госпіталю та наголосив на важливості праці військових медиків у ці непрості часи, коли Україна відстоює свою незалежність у боротьбі з російським агресором. Архіпастир висловив подяку лікарям за невтомну працю, витримку й милосердя.

    Також повідомляється, що за сприяння єпископа Феогноста для надання адресної благодійної фінансової допомоги закладу залучено австрійських меценатів – пана Алоїза Гіллебранда та доктора Вальтера Даріца.

    Візит керуючого єпархією до військового госпіталю став виявом духовної підтримки для поранених захисників України та вшанування їхнього подвигу, а також свідченням уваги і турботи про військових медиків.

    Найсвіжіше

    Популярне