Середа, 26 Червня, 2024
Бiльше

    Звільнені українські жінки-військові помолилися за мир у Меджугор’ї

    Звільнені з російського полону українські військовослужбовиці та цивільні жінки відвідали місто Меджугор’є на півдні Боснії і Герцоговини в рамках паломницького туру.

    Поїздка була організована за сприяння Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, а також благодійних фондів “Chalice of Mercy” та “За гідність людини”, повідомляє Укрінформ.

    Під час перебування в Меджугор’ї українські паломниці мали змогу відвідати місце об’явлення Пресвятої Богородиці. Крім того, вони взяли участь у богослужіннях і спільних молитвах за мир в Україні.

    Як повідомляє Координаційний штаб, численні паломники з інших країн, дізнавшись про присутність української делегації жінок-військових та ветеранок війни, приєднувалися до них, висловлювали слова підтримки та ставали на спільні молитви за встановлення миру та повернення всіх українських бранців з російського полону.

    Ця паломницька поїздка стала важливим духовним досвідом для українок, які пережили полон, та виявом солідарності міжнародної спільноти з Україною у боротьбі проти російської агресії.

    Нагадаємо, єпископ Гончарук передав прохання від українських військових папі Римському. Також Андрій Єрмак зустрівся із папою Римським.

    Найсвіжіше

    Популярне