Неділя, 23 Червня, 2024
Бiльше

    Єпископ Варсонофій відвідав оновлений дитячий будинок-інтернат у Мукачево

    Єпископ Ужгородський і Закарпатський ПЦУ Варсонофій разом із духовенством Мукачівського благочиння здійснив робочий візит до комунальної установи “Мукачівський дитячий будинок-інтернат” Закарпатської обласної ради.

    7 червня 2024 року тут урочисто відкрили оновлену будівлю для комфортного проживання підопічних після проведених ремонтних робіт з утеплення фасаду та заміни даху.

    В приміщенні встановили сучасні системи пожежної сигналізації, опалення та вентиляції. Оновлені кімнати слугуватимуть для розміщення та навчання окремої групи дітей, які перебувають під опікою закладу. Ремонтні роботи профінансувала благодійна організація “Елеос-Україна” на чолі з протоієреєм Сергієм Дмитрієвим.

    На урочистому відкритті були присутні представники обласної влади, організації “IOOC” та керівництво дитячого будинку-інтернату. Владика Варсонофій подякував меценатам і керівникам громадських організацій за багатогранну підтримку соціального закладу та його вихованців. Він також висловив вдячність колективу інтернату за турботу про підопічних.

    Найсвіжіше

    Популярне