Вівторок, 25 Червня, 2024
Бiльше

    Під час Богослужіння в Одесі стався вибух ракети

    Під час процесії Божого Тіла у кафедральному римо-католицькому соборі Успіння Пресвятої Богородиці в Одесі 2 червня стався вибух ракети. Процесія проходила усередині храму. У цей момент розпочалася повітряна тривога.

    Про це повідомляє Katolik.life.

    Коли процесія була біля останнього вівтаря і єпископ Одесько-Сімферопольський Станіслав Широкорадюк благословляв вірян Пресвятими Дарами зі словами «Благословення Всемогутнього Бога-Отця нехай зійде на вас, береже ваші життя, місця роботи, домівки» пролунав вибух. Цей момент зафіксувала камера під час онлайн-трансляції із собору.

    Віряни зберегли спокій: єпископ не перервав благословення і провів Богослужіння до кінця. Повітряну тривогу було оголошено через пуск на Одесу балістичної ракети з території Криму. За кілька хвилин у місті пролунав вибух. Внаслідок обстрілу цивільних об’єктів було пошкоджено портову інфраструктуру, повідомили місцеві ЗМІ.

    Цікаво, що наступна ракета, яку запустила армія РФ у бік Одеси вночі 3 червня, не долетіла до міста і впала в море. Повідомляється, що керована авіаційна ракета, яку атакували Одеську область, втратила бойову здатність в акваторії Чорного моря.

    Усього за минулий тиждень Росія завдала майже 1000 ударів по Україні ракетами різних типів, авіабомбами та безпілотниками.

    Найсвіжіше

    Популярне