Середа, 19 Червня, 2024
Бiльше

    УПЦ США підтримує українців під час війни

    Парафіяни Української Православної Церкви Святих Петра і Павла в Карнегі, штат Пенсільванія, доктор Віктор і Наталія Онуфрій, зробили жест милосердя й солідарності, ставши джерелом надії в темряві війни. Під час щорічного паломництва на Фомину неділю в Саут-Баунд-Бруці, штат Нью-Джерсі, вони передали Архієпископу Даниїлу (УПЦ США Вселенського патріархату) щедрий внесок для придбання медичної карети швидкої допомоги для українського народу.

    Про це повідомляє сайт УПЦ США.

    Ця допомога надходить у час, коли Україна зазнає невимовних звірств, а невинні життя щодня обриваються через агресію російського уряду. Війна завдала незбагненних страждань українцям. З численними пораненими, які потребують термінової медичної допомоги, своєчасне і ефективне медичне обслуговування є вкрай важливим.

    Пожертва подружжя Онуфріїв на придбання карети швидкої допомоги стане життєво необхідною для надання невідкладної медичної допомоги, транспортування поранених і, зрештою, порятунку життів у регіонах, спустошених конфліктом.

    Доктор Віктор Онуфрій, відданий медичний працівник, глибоко розуміє критичну потребу в рятувальному медичному обладнанні, що підкреслює терміновість цього внеску. Щобільше, він особисто їздив до Польщі, щоб надавати життєво важливу допомогу українським біженцям у перші дні та місяці російської агресії проти України.

    Приймаючи цей щедрий внесок, архієпископ Даниїл висловив щиру вдячність, визнаючи значущість такого дару від медичного експерта. Владика наголосив на милосердному дусі родини Онуфріїв та їхній відданості полегшенню страждань українського народу через професійні та особисті зусилля.

    Архієпископ Даниїл палко говорив про роль церкви як інструменту Божої любові та милосердя, закликаючи всіх долучитися до місії допомоги Україні фінансовими внесками та молитвами. Потреба в медичному забезпеченні для українського народу величезна й триватиме, тож кожен внесок, великий чи малий, є важливим для порятунку життів та полегшення страждань.

    Нагадаємо, УПЦ США відзначає День вишиванки з молитвами за перемогу України.

    Найсвіжіше

    Популярне