Вівторок, 18 Червня, 2024
Бiльше

    Митрополит Симеон звершив богослужіння у храмі “Гостевії” та освятив новий благодійний будинок

    14 травня 2024 року митрополит Вінницький і Барський Симеон очолив Божественну літургію у храмі святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії на території готельно-ресторанного комплексу “Гостевія” поблизу Вінниці.

    Про це повідомляє Вінницько-Барська єпархія ПЦУ. 

    Під час богослужіння молилися за Україну та українське військо. Також були присутні вихованці відділення Стрижавського дитячого будинку-інтернату, яких запросили власники “Гостевії” Олег та Надія Гладько.

    Після літургії митрополит Симеон привітав присутніх зі Святом Пасхи і подякував родині Гладьків за їхню благодійну діяльність, зокрема опіку над дитбудинком та допомогу воїнам на передовій.

    На прохання керівництва комплексу владика освятив новий благодійний будинок для гостей “Гостевії”. Кошти від проживання в ньому йдуть на потреби ЗСУ – вже закуплено засоби радіоелектронної боротьби та дрони.

    Митрополит Симеон благословив колектив “Гостевії” на подальші добрі справи, зокрема волонтерську допомогу родинам загиблих, соціальним закладам тощо. Він також запевнив у готовності Вінницько-Барської єпархії ПЦУ співпрацювати з комплексом у благодійній діяльності.

    Найсвіжіше

    Популярне