Вівторок, 2 Липня, 2024
Бiльше

    Новий міністр оборони РФ – періодично прислуговує в одному з храмів РПЦ

    12 травня, російський диктатор Володимир Путін запропонував уряду призначити на посаду міністра оборони РФ першого заступника голови уряду Російської Федерації Андрія Бєлоусова.

    Як зазначає видання The Bell новий міністр оборони — “воцерковлена ​​людина”.

    Знайомі Андрія Білоусова розповідали The Bell, що він періодично служить в одному з храмів, ймовірно, у Володимирській області.

    Із 2013 до 2020 року Бєлоусов був помічником Путіна. 21 січня 2020 року призначений першим заступником голови уряду РФ в уряді Михайла Мішустіна.

    Бєлоусов – цивільна людина без військового звання. Його призначили пояснили необхідністю відкрити міністерство “для інновацій і передових ідей”. За словами прес-секретаря диктатора Дмитра Пєскова, “важливо вписати економіку силового блоку в економіку РФ, щоб вона відповідала динаміці моменту”.

    Зміна міністра оборони РФ співпала з наступом російських військ у Харківській області. У прикордонні тривають сильні бої та обстріли, загарбники захопили вже кілька сіл і наближаються до Вовчанська.

    Як зазначає видання ISW, висунення кандидатом на посаду нового міністра оборони Росії Андрія Бєлоусова пов’язане з високим рівнем корупції у Міноборони РФ та свідчить про підготовку Кремлем до затяжної війни з Україною.

    Найсвіжіше

    Популярне