Понеділок, 20 Травня, 2024
Бiльше

    Духовна сила на передовій: УПЦ США ​​благословляє та підтримує ЗСУ

    Війна в Україні стала справжнім випробуванням для українського народу. Проте навіть у цей буремний час Українська Православна Церква США (Вселенського патріархату) надає духовну підтримку та допомогу українським військовим капеланам та солдатам.

    Про це йдеться на сайті УПЦ США.

    З благословення Митрополита Антонія, архієпископ Даниїл разом з архієпископом Митрофаном Православної Церкви України доставляють тисячі освячених пасхальних хлібів та великодніх кошиків на передову для українських захисників. Це не просто матеріальна допомога, а символ духовного єднання та підтримки воїнів у їхній боротьбі.

    Архієпископ Даниїл від імені Церкви урочисто проголошує: “Христос Воскрес!”. Ці слова нагадують про перемогу життя над смертю та несуть надію навіть у найтемніші часи. Українські військові стоять на сторожі світла та свободи, захищаючи невинних від російської агресії та руйнувань.

    Архієпископ Митрофан висловлює щиру вдячність УПЦ США за непохитну солідарність та підтримку. Разом вони утверджують, що сили зла не здолають світло віри.

    У цей Пасхальний час УПЦ США закликає жертвувати на Український гуманітарний фонд. Допомагаючи стражденним людям, ми виявляємо свою любов до Христа і працюємо над власним спасінням, як сказано у Євангелії: “Бо Я голодував був і ви нагодували Мене…”.

    Воістину Христос Воскрес! Слава Україні!

    Читайте також пасхальне Архіпастирське Послання Собору Єпископів УПЦ США та Діаспори.

    Exit mobile version