Понеділок, 20 Травня, 2024
Бiльше

    Владика Митрофан відвідав школу для незрячих дітей

    7 травня 2024 року архієпископ Харківський і Слобожанський Митрофан відвідав одну з найстарших шкіл Харкова та одну з найстарших шкіл для незрячих дітей – комунальний заклад «Харківська спеціальна школа імені В. Г. Короленка» Харківської обласної ради. Владику супроводжував секретар єпархіального управління протоієрей Дмитро Шаповалов.

    Про це йдеться на сайті Харківської єпархії ПЦУ. 

    Духовенство привітало працівників освітнього закладу з Великоднем і передало пасхальні подарунки. Відбулося спілкування з директором школи Олександром Білоусовим і його заступниками щодо пастирської підтримки учнів та допомоги установі. Гості відвідали музей, ознайомилися з історією та сьогоденням школи, дізналися про нюанси навчального процесу під час війни та плани освітян на майбутнє.

    Працівники школи подякували владиці Митрофану за своєчасну допомогу Харківської єпархії ПЦУ, що дозволила мінімізувати наслідки російських обстрілів у 2022 році та зберегти від руйнування історичну споруду. На згадку про зустріч гості отримали подарунки, зроблені руками незрячих дітей.

    Exit mobile version