Бiльше

    Митрополит Епіфаній закликав до обміну полоненими “всіх на всіх” та помолився за воїнів і загиблих захисників

    6 травня 2024 року Предстоятель Православної Церкви України (ПЦУ) Митрополит Епіфаній звернувся до української та російської влади з закликом узгодити повний обмін військовополоненими за формулою “всіх на всіх”.

    Він наголосив, що війна продовжує спричиняти руйнування, обстріли, кровопролиття та вбивства, навіть у святі дні, цитує пресслужба ПЦУ.

    “Ми бачимо, що ворог продовжує свої злі справи навіть у ці святі дні. Руйнування, обстріли, кровопролиття і вбивство не спиняються ними, і за цими злими плодами кожен може переконатися, наскільки темною, диявольською є ідеологія «русского міра»”, – сказав Митрополит Епіфаній.

    Він також закликав вірян молитися за поранених, загиблих захисників та тих, хто зустрів Великдень в окупації, полоні та несправедливому ув’язненні.

    “Нехай Господь полегшить їхній страшний тягар і скоро визволить!”, – підкреслив Предстоятель ПЦУ.

    Митрополит Епіфаній висловив віру в перемогу України та справедливий мир, закликавши до єднання та молитви за воїнів, які захищають Батьківщину.

    “Ми віримо в перемогу для України та справедливий мир, ми боремося за них та благословляємо всіх, хто їх наближає. Богу нашому слава на віки віків! Амінь. Христос воскрес!”, – завершив своє послання предстоятель ПЦУ.

    Нагадаємо, ПЦУ підпільно веде діяльність на окупованих територіях

    Exit mobile version