Бiльше

    Генеральний секретар Комуністичної партії Греції зустрівся з архієпископом Америки

    У п’ятницю, 26 квітня генеральний секретар Комуністичної партії Дімітріс Куцумпас бере участь у зустрічах з різними високопоставленими особами, включаючи Генерального консула Греції в Нью-Йорку та керівництво профспілки робітників Amazon. Крім того, він зустрівся з архієпископом Американським Елпідофором.

    Про це інформує orthodoxtimes.com 

    У відповідь на візит архієпископ Елпідофор висловив свою вдячність за візит Дімітріса Куцумпаса, заявивши: «Для мене честь вітати Генерального секретаря Комуністичної партії Греції в нашій Архієпархії».

    Він також побажав Куцумпасу продовжувати віддане служіння своїй країні, згадуючи про спадщину свого діда-священика, який хоробро боровся проти нацистських окупантів у 1944 році.

    Зустріч Генерального секретаря Грецької комуністичної партії з Архиєпископом Америки заслуговує на увагу з огляду на історичну напруженість та ідеологічні розбіжності між комунізмом і православною вірою. Однак цей візит виглядає як спроба налагодити діалог і побудувати мости між різними політичними і релігійними поглядами.

    Exit mobile version