Бiльше

    Митрополит Епіфаній зустрівся з лідерами протестантських Церков

    24 квітня у Митрополичому домі Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній провів робочу зустріч з Головою Всеукраїнського Союзу Церков Євангельських Християн-Баптистів Валерієм Антонюком, старшим єпископом УЦ ХВЄ Анатолієм Козачком та начальником служби військового капеланства Сухопутних військ Збройних Сил України полковником Ларисою Полянською.

    Про це повідомляє прес-служба ПЦУ.

    У зустрічі також взяли участь секретар Київської Митрополії архієпископ Вишгородський Агапіт, перший проректор КПБА, доцент протоієрей Ярослав Романчук, пастор, капелан В’ячеслав Когут та військовий капелан Анатолій Кушнірчук.

    Предстоятель ПЦУ обговорив з високоповажними гостями мужнє протистояння українського народу у боротьбі за суверенітет нашої Батьківщини, триваючу боротьбу проти російського агресора та невід’ємну роль капеланів й українського духовенства у підтримці наших захисників – новітніх героїв.

    Окрім того, на зустрічі йшлося про релігійну, безпекову й гуманітарну ситуацію в Україні; про програми реабілітації військовослужбовців і важливу роль Церкви у психологічній підтримці та допомозі постраждалим від війни, а також інші актуальні питання.

    Exit mobile version