Бiльше

    Предстоятелю ПЦУ презентували унікальний фотолітопис «Нескорена Україна у війні цивілізацій»

    Предстоятель ПЦУ прийняв у Митрополичому домі засновників та учасників проєкту зі створення фотолітопису «Нескорена Україна у війні цивілізацій».

    Про це пише пресслужба ПЦУ. 

    До Блаженнійшого Митрополита Епіфанія завітали голова Всеукраїнської правозахисної організації «Меморіал» імені Василя Стуса, народний депутат Степан Кубів, головний редактор юридичного журналу «Право України» Олександр Святоцький, журналістка і письменниця Світлана Чорна, редактор видавництва «Право України» Оксана Красненко та полковник ЗСУ Віталій Саранцев.

    Гості представили Його Блаженству унікальне видання обсягом у майже 700 сторінок, до якого увійшли роботи 50 фотокореспондентів. Це світлини, зроблені починаючи з Революції Гідності 2013 року й завершуючи сьогоденням. Велику увагу у книзі присвячено українським воїнам – захисникам Батьківщини та десяти рокам російсько-української війни.

    Окрім того, під час зустрічі було обговорено питання пов’язані з роботою над наступними виданнями проєкту.

    Також мова йшла про суспільно-економічну й гуманітарну ситуацію в нашій державі, протидію ворожим наративам у духовній і культурній сфері та міжнародні відносини в контексті повномасштабного російського нападу на Україну.

    Exit mobile version