Понеділок, 20 Травня, 2024
Бiльше

    Розпочинається набір абітурієнтів на навчання у Свято-Софіївську Семінарію УПЦ США на 2024-2025 навчальний рік

    Свято-Софійська Українська Православна Богословська Семінарія, що знаходиться у місті Савт Бавнд Брук, Н. Дж. (США) та є духовним навчальним закладом Української Православної Церкви США, розпочинає набір студентів для навчання у Свято-Софійській Семінарії на 2024-2025 навчальний рік.

    Про це інформують на сайті навчального закладу.

    Набір абітурієнтів будуть проводити викладачі і представники ректорату Свято-Софійської Української Православної Богословської Семінарії.

    Бажаючих отримати богословську освіту у Сполучених Штатах Америки слід звертатися до ректорату Свято-Софійської Української Православної Богословської Семінарії – Української Православної Церкви США.

    Семінарія пропонує п’ятирічну програму навчання, проживання та харчування, яка фінансується навчальним закладом. Вимоги до абітурієнтів включають бути охрещеними та Православного віросповідування, мати атестат про закінчення середньої школи, мати бажання та схильність до вивчення богословських наук, фізично та психологічно здоровими. Переваги будуть надаватися тим абітурієнтам, які планують стати священнослужителями.

    Бажаючим подати документи для проходження тестування, слід надіслати листа на StSophiaSeminary@aol.com до 1 травня 2024 року Божого.

    Прийняття документів, співбесіда та вступні екзамени відбуватимуться через платформу ZOOM. Після формування групи потенційних студентів відбудеться зустріч у Варшаві/ Кракові (Польща) в червні-липні 2024 р.

    Для співбесіди потрібно подати: копії свідоцтва про народження, копії паспорта, копії документів про освіту, написати автобіографію, бути готовими до заповнення анкети Свято-Софійської Української Православної Богословської Семінарії США.

    Зарахування буде проводитися на основі співбесіди та тестів з Катехизму і Логічного мислення, комісією Свято-Софійської Української Православної Богословської Семінарії США.

    Більше інформації про навчальний заклад ви можете дізнатись із сайту семінарії http://stsuots.edu

    Свято-Софійська Семінарія є одним з найстаріших та найпрестижніших духовних навчальних закладів Православної Церкви в США. Семінарія має за мету підготувати кваліфікованих та відданих служителів Церкви, які будуть нести слово Боже та служити потребам української православної громади в Америці та по всьому світу.

    Exit mobile version