Середа, 26 Червня, 2024
Бiльше

    Першоєрарх УПЦ США митрополит Антоній святкує 51-ої річницю священичої хіротонії

    26 листопада 2023 р. предстоятель Української Православної Церкви США (Вселенського патріархату), Високопреосвященний митрополит Антоній відзначає 51 річницю священичого служіння.

    Із словами вітання до нього звернувся архієпископ Памфлійський Даниїл.

    “Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико Антоній! Від імені членів Ради Митрополії та Консисторії, духовенства та вірних УПЦ США і Діаспори та з почуттям любові і духовної радості дозвольте висловити Вам щирі та сердечні вітання з нагоди 51 річниці священичої хіротонії. Ваша щоденна праця, яку Ви виконуєте на користь Церкви, високі моральні настанови та палкі молитви, допомагають нам усім у житті. Ви завжди наставляєте нас, ділитесь своїми знаннями, мудрістю Слова Божого та великою саможертовністю, і тим самим допомагаєте кожному з нас осягнути спасительну науку Господа нашого Ісуса Христа!”, – йдеться у привітанні.

    Архієпископ Даниїл побажав митрополиту Антонію духовних та тілесних сил, здоров’я, многих і благословенних літ життя, щедрої Божої ласки та Божого благословення для духовної праці на славу Української Православної Церкви США та Діаспори.

    “Многії і благії літа Вам дорогий Владико!”,  – підсумував архієпископ Даниїл.

    Найсвіжіше

    Популярне