Неділя, 23 Червня, 2024
Бiльше

    У російських регіонах заявляють про «дефіцит духовних скрєп»

    Перший заступник губернатора Орловської області Росії Вадім Соколов заявив про «очевидний дефіцит духовних скрєп», які, на його думку, робили людей «міцнішими і сильнішими».

    Про це він розповів учасникам урочистої церемонії закриття XVII Освітніх читань Центрального федерального округу, що відбулася у Орловському державному академічному театрі, повідомляють росЗМІ.

    «Від того, як ми виховуємо молодь, залежить успішне майбутнє Росії. Вирішення цього завдання можливе лише спільними зусиллями. Ми повинні повністю підтримувати інститути, які є носіями традиційних цінностей, продовжувати зміцнювати систему освіти на духовно-моральному фундаменті. У цій великій роботі, як і колись, величезну роль відіграють педагогічний колектив країни, РПЦ – наш духовний вектор та життєвий орієнтир», – заявив російський чиновник.

    Освітні читання були присвячені темі «глобальних викликів сучасності та духовного вибору людини». За словами митрополита РПЦ Тіхона (Доровскіх), форум поєднав передові напрацювання «російської педагогіки з духовною мудрістю православної думки».

    Найсвіжіше

    Популярне