Середа, 26 Червня, 2024
Бiльше

    Матері росії почали вимагати повернути їм дітей – путінський режим у відповідь розпочав арешти

    Похоронки з України розпочали робити свою справу – матері та жінки росії почали об’єднуватись і вимагати від влади повернути дітей та близьких з війни додому.

    Про це пише Антон Геращенко у Фейсбук.

    «Продовжимо з потроєними зусиллями посилати до путінсько-фашистської росії правду про те, скільки російських юнаків були знищені в Україні за забаганкою їх біснуватого диктатора, – зазначає він. – В Карачаєво-Черкесії жінки перекрили рух на мосту через річку, вимагаючи інформацію про своїх дітей та братів, які беруть участь у війні з Україною і зв’язок з якими втрачено. Жінки зупинили рух транспорту у якості протесту».

    Геращенко звернув увагу, що основною вимогою мітингуючих було надання їм інформації про їх рідних, які проходять військову службу за контрактом у в/ч-01485 міноборони рф. Частина дислокується в станиці Сторожова-2 Зеленчуцького району Карачаєво-Черкесії.

    Однак, замість надання матерям хоч якихось відомостей про їх синів, представники путінського режиму затримали всіх мітингуючих. У відношенні жінок складено адміністративні протоколи.

    Найсвіжіше

    Популярне