Бiльше

    Католікос-Патріарх всієї Грузії Ілля II закликав молитись за Україну

    Католікос-Патріарх всієї Грузії Ілля II підтримав українців і закликав усіх грузинів молитись за Україну.

    Про це йдеться у зверненні Католикоса Патріарха всієї Грузії опублікованому на сайті Грузинської патріархії, повідомляє Духовний Фронт України.

    «На жаль, в Україні продовжуються бойові дії під керівництвом Росії, які забирають тисячі життів. Хочу закликати наших парафіян (як у Грузії, так і за кордоном) разом молитися за мир. У четвер, о 12:00 за тбіліським часом, де б ви не знаходилися (у храмі, на роботі, вдома чи на вулиці), помолимося всі разом Господу Україні та всьому світу та Пресвятій Богородиці Марії з цією потужною молитвою: “Відкрий нам двері милосердя, Пресвята Богородиця, хоч не знаємо ми, хто Ти, але відверни від супостата, бо Ти життя братів християнин, амінь” (вимовити тричі)», – йдеться у повідомленні.

    Як повідомлялося, патріарх РПЦ подарував ікону командувачу Росгвардії Віктору Золотову і дав йому своє благословення на війну в Україні.

    Нагадаємо, уже п’ятнадцять єрархів УПЦ МП (РПЦвУ) відмовились від згадування імені Московського патріарха Кіріла. Богослов Кирило Говорун заявив, що патріарх Варфоломій не заперечує приєднання УПЦ МП до Вселенського патріархату.

    Exit mobile version