Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    Єпископ Кенійський: ми в боргу перед Александрійським патріархатом

    Єпископ Ньєрійський та Кенійських гір Неофіт провів зустріч із місцевим духовенством та архієпископом Макарієм і висловив свою підтримку Александрійській Православній Церкві.

    «Сьогодні ми встановили ще один значний діалог із архієпископом Макаріосом. Все складається добре для кращого блага церкви Кенії. Спільна робота – це одне велике досягнення, якого ми досягли на цей час, і ми віримо, що завдяки цьому ми ніколи більше не пошкодуємо будучи Африканською Православною Церква Кенії (AПЦK) під керівництвом Александрійського Православного патріархату та всієї Африки. Патріархат – це святиня наших сердець, ми в боргу перед ним і належатимемо йому назавжди», – написав 10 лютого єпископ Неофіт у Фейсбуці.

    «Ми закладаємо фундамент, розширюючи нашу консультаційну команду. Багато членів скоро будуть на допомогу, тому що ця місія вимагає колективної відповідальності», – додав він.

    «Всі ми знаємо одне: “Навіть найтемніша ніч закінчиться, і сонце зійде” (Віктор Гюго).
    Нехай Бог спасе і благословить Свою Церкву», – підсумував єпископ Кенійський Неофіт.

    Нагадаємо, нещодавно Кенійський єпископ Неофіт вигнав «місіонера РПЦ» Георгія Максімова із храму своєї єпархії. Той своєю чергою зневажливо відповів, що розплідники собак мають кращий вигляд ніж храми в Африці.

    Exit mobile version