Бiльше

    Росіянин підпалив храм, в якому служив священнослужитель-педофіл

    27-річний мешканець села Тегда (Бурятія) підпалив храм, в якому служив диякон, обвинувачений у педофілії, пише “Каспаров.ру”.

    Повідомлення про пожежу надійшло пізно ввечері 2 травня цього року. Вогонь пошкодив амвон церкви, а палія невдовзі затримала поліція.

    Зловмисник розповів правоохоронцям, що того дня він вживав спиртні напої, а вночі взяв з собою пальне і підпалив будівлю. Мотив свого вчинку він пояснити не зміг.

    В той же час, місцеве видання “АригУс” інформує, що раніше у вказаному храмі євангельської церкви служив 65-річний диякон, якого було затримано у квітні цього року за насильницькі дії сексуального характеру у відношенні дітей віком від 6 до 14 років.

    Клірик-педофіл вже дав покази щонайменше по семи епізодам протиправної діяльності у період з 2018 по 2021 рік. Повідомляється, що у сільській церкві була обладнана кімната з іграшками та телевізором, у якій диякон, користуючись безпомічним станом дітей, скоював у їхньому відношенні насильницькі дії проти статевої свободи і недоторканності.

    Злочин вдалось розкрити випадково завдяки перевірці заяви про шахрайство під час отримання дияконом кредиту. Вивчаючи вміст мобільного телефону священнослужителя, правоохоронці виявили фотографії, які відображали “злочинні захоплення” церковного діяча.

    Exit mobile version