Вівторок, 21 Травня, 2024
Бiльше

    Віримо, що знайдуться ті, які відмовляться від кави або цигарок і допоможуть бідним їжею

    Керівник Відділу соціального служіння Православної Церкви України Роман Холодов впевнений, що у цей передріздвяний час він вірить у чудо і чекає, що знайдуться люди, які відмовляться від цигарок або кави, і допоможуть на ці зекономлені кошти бідним і знедоленим людям придбати їжу.

    «В цей передріздвяний час ми чекаємо чуда. Віримо, що знайдуться 200 людей, які відмовляться на один день від кави або цигарок і тим самим допоможуть потребуючим найелементарнішим – їжею, щоб в свято Різдва Христового і вони могли радіти! Погодьтесь, тоді і Ваше святкове вітання «Христос Рождається!» буде змістовним, адже Він приходить у цей світ у добрих справах! », – написав волонтер Роман Холодов у Facebook.

    Він нагадав, що вже чотири роки поспіль Церква, поряд з бідними: їжа, одяг, медична допомога, психологічна підтримка. «Декілька разів на тиждень ми маємо зустрічі і надаємо допомогу понад 200 людям кожного разу», – зазначив волонтер.

    Хто має змогу підтримати роботу Відділу соціального служіння ПЦУ може надіслати кошти на цей банківський рахунок: 5167 9855 7002 4695 Холодов Роман.

    Нагадаємо, волонтер Роман Холодов розповів чому предстоятель ПЦУ роздає їжу бідним. Також студенти духовної академії ПЦУ зекономили на власних подарунках і купили речі хворим дітям.

    Exit mobile version