Понеділок, 13 Травня, 2024
Бiльше

    У "Роскосмосі" пишаються, що створюють знаряддя для масових вбивств

    Давно відомо, що ідеологія “русского міра” не здатна існувати без підживлення міфів про, хоч незначну і вигадану, та все ж перевагу над “загниваючим Заходом”. Іншого способу переконати мешканців Російської Федерації у правильності курсу розвитку Росії годі й шукати.
    Якщо для прикладу розглянути космічні програми різних держав світу, то швидко стає зрозумілим, як наукові і дослідницькі здобутки Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору США (скорочено – NASA), лишили “Роскосмос” далеко позаду сучасної науки і техніки. Тож в Росії із завзяттям розпочали пошук аргументів, за допомогою яких можна змусити росіян вірити, що “Роскосмос”, принаймні, не гірший за NASA.
    Треба віддати належне – ідеологам “русского міра” вдалось віднайти “вартий об’єкт для гордості”. Більш того, цей об’єкт у повній мірі відповідає “скрєпам” і російській “високій духовності”.
    “Не забувайте, що “Роскосмос” – це виробництво кращої в світі бойової ракетної техніки стратегічного призначення наземного, морського і повітряного базування”, – як повідомляє “Лента”, так написав у власному Фейсбук керівник російського космічного агентства Дмітрій Рогозін.
    Отже, поки в США пишаються здобутками в науці, росіяни вихваляються тим, що створюють знаряддя для масових вбивств та руйнувань.
    Однак, це ще не вичерпний перелік здобутків, якими “Роскосмос” “перевершив” NASA.
    Нещодавно стало відомо, що російське космічне агентство розпочне виробництво парфумів, одягу і алкоголю під товарним знаком “Поехали!”. І оце вже серйозний репутаційний удар по NASA – потужна російська відповідь американським інженерам, науковцям та астронавтам.
    Поза тим, саме деструктивна діяльність “Роскосмосу” не лишилась поза увагою цивілізованої спільноти. Адміністрація президента США готує пакет санкцій проти Міністерства оборони РФ та ряду підприємств, до складу яких входить і космічне агентство Росії, пов’язаних з виробництвом стратегічного озброєння.

    Exit mobile version