Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    У РПЦ відмовились коментувати покупку монахинею Mercedes-Benz за 140 тис. доларів

    Представник Синодального відділу із взаємин із суспільством РПЦ і ЗМІ Алєксандр Хрєков заявив виданню «Подйом», що представники патріарха принципово не мають наміру коментувати ситуацію із покупкою настоятелькою Покровського жіночого монастиря Mercedes-Benz за 140 500 доларів США.
    «Ми не коментуємо цю тему. Нічим не можемо допомогти, на жаль». Цю позицію підтримав і заступник голови Синодального відділу Вахтанг Кіпшидзе: «Коментаря не буде. Ми від коментарів відмовилися».
    Зауважимо, що автомобілям німецького бренду ігуменя РПЦ Феофанія не змінює майже двадцять років: в її особистому автопарку змінилося не менше чотирьох Mercedes-Benz, пишуть «Відкриті медіа».
    На покупку настоятелькою Покровського жіночого монастиря автомобіля за 140 500 доларів США відреагував протодиякон Андрєй Кураєв. Він розповів в LiveJournal, що одного разу ігуменя відмовила у допомозі священнику, який просив грошей на операцію для сина: «Катайся, матінка, катайся. В пекло треба їхати з комфортом».
    Раніше ми писали, що намісниця жіночого монастиря придбала Mercedes за 9,5 мільйонів рублів. Також Кіпрського митрополита, який виступав проти автокефалії України помітили на автівці за 300 000 євро.

    Exit mobile version