Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    У військовому госпіталі після реанімації, воїн Ігор одружився із Ганною

    ПЦУВоїн Ігор, який отримав важкі поранення на фронті і знаходиться зараз на лікуванні у військовому госпіталі розписався зі своєю обраницею – нареченою Ганною.
    Як повідомляє капелан ПЦУ Олег Скнар, Ігор був на «борту з пораненими, який прибув 7 квітня в День Благовіщення». Військовослужбовця відправили одразу відправили до реанімації.
    Зберегти життя воїна Ігоря, вдалось завдяки хірургічній допомозі, наданій, фактично, в зоні театру бойових дій, в польовій операційній військового госпіталю, поблизу від Авдіївки.
    Операцію блискуче провів командувач медичних сил ЗСУ генерал-майор Хоменко Ігор Петрович, якого наречена з любов’ю називала «хрещеним батьком».
    На церемонії одруження були присутні начальник медичного центру генерал-майор медичної служби Анатолій Казмірчук, заступник начальника центру з виховної роботи полковник Геннадій Перов та військовий капелан центру протоієрей Олег Скнар.
    На завершення церемонії генерал-майор Анатолій Казмірчук привітав молодят і вручив від госпітального храму пам’ятний подарунок – вінчальні ікони, з побажанням освятити свій любовний союз в Церкві.
    «Не дивлячись на війну, пандемію, карантинні обмеження, подібний шлюб вселяє колосальну надію на майбутнє! Многая літа молодятам!», – сказав капелан ПЦУ Олег Скнар.



     

    Exit mobile version